Au provocat o EXPLOZIE, încercând să fure dintr-un bancomat din Alfa

Data publicare: Luni, 14 Ianuarie, 2019 Total: 2267 accesari

Au provocat o EXPLOZIE, încercând să fure dintr-un bancomat din Alfa
O întâmplare, așa cum vezi numai în filme a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 1:30, când niște bărbați necunoscuți au provocat o explozie unui ATM din zona Alfa, din municipiul Arad, încercând să fure din acesta bani.

În noaptea de duminică spre luni, niște indivizi au încercat să fure banii dintr-un bancomat din cartierul arădean Alfa. Ei n-au stat mult pe gânduri și au provocat o explozie, distrugând aparatul, cu gândul de a se îmbogăți, așa, ”peste noapte”. Hoții sunt căutați la această oră de către polițiștii arădeni.

”La data de 14 Ianuarie a.c, in jurul orei 1.30, polițiștii au fost sesizați despre faptul că la un bancomat situat pe strada Tunarilor din municipiu, ar fi avut loc o explozie, distrugându-l.
Sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Arad se efectuează cercetări în vederea indentificării persoanelor care se fac vinovate de comiterea faptei și tragerii la Răspundere penală sub aspectul săvârșiriii infracțiunii de furt calificat” a relatat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, insepctor de poliție Lorena Radu. 









Sursa foto youtube , Facebook