Drumul spre Curtici a fost şi ultimul pentru Johann Henger, bărbatul decedat sâmbătă în accidentul dintre Curtici şi Sântana

Data publicare: Sambata, 12 Ianuarie, 2019 Total: 6864 accesari

Drumul spre Curtici a fost şi ultimul pentru Johann Henger, bărbatul decedat sâmbătă în accidentul dintre Curtici şi Sântana

Sâmbătă dimineaţa, se anunţa un accident grav pe Drumul Naţional 79, între localitaţile arădene Curtici şi Sântana, cu victime, iar una dintre ele era încarcerată. La scurt timp după sosirea echipelor de intervenţie, s-a constatat decesul unui bărbat, care a rămas încarcerat în urma coliziunii dintre două autoturisme.

 

La câteva ore după incident, s-a aflat că bărbatul decedat în accident, avea 62 de ani, era din Sântana, şi era nimeni altul decât Johann Henger.


Citeşte şi: 
Accident mortal pe DN 79 la intersecția drumului Curtici cu Sântana

 

 

Johann Henger, este unul dintre puţinii svabi rămaşi în Sântana, nascut în anul 1956, acesta era membru al Asociaţia Economice Germano-Română DRW Arad.

 

Originar din Sântana, a emigrat în RFG (Republica Federală Germania)  în 1983, unde a urmat studiile economice, însă după 1989 nu a putut rămâne departe de Sântana natală şi s-a întors, unde a  pus bazele unei companii de consultanță economică.

 

Din păcate ziua de 12 ianuarie a fost una nefericită,  drumul spre Curtici (Drumul Județean 792C) a fost din păcate ultimul pentru Johann Henger, care a plecat prea repede dintre noi. Dumnezeu să-l odihnească în pace!