Aceștia sunt oamenii promovați de Dragnea-Fifor!

Data publicare: Vineri, 11 Ianuarie, 2019 Total: 3278 accesari

Aceștia sunt oamenii promovați de Dragnea-Fifor!

În România condusă de Dragnea și PSD nu este nevoie de niciun merit, capacitate sau rezultate pentru a obține o funcție. Nici măcar nu e nevoie să promovezi examene, să scrii corect sau să ai un minim de experiență pentru funcția dorită. Tot ceea ce este nevoie se rezumă la un carnet de partid la PSD și să fii în grațiile lui Dragnea, sau pe local al lui Fifor.

 

 

Avem ca prim exemplu pe proaspăta şefă a ANAF, craioveanca Mihaela Triculescu, a picat de cinci ori în trei ani examenul oral pentru ocuparea unor funcţii de inspector la Antifraudă, direcţie din cadrul ANAF. S-a întâmplat în perioada 2014-2016. Ce a recomandat-o pe Triculescu acum pentru şefia ANAF? Prietenia cu Darius Vâlcov, consilierul premierului Viorica Dăncilă, dar mai ales sfetnicul de încredere al liderului PSD Liviu Dragnea. Mihaela Triculescu a plecat la vârful ANAF direct din funcţia de contabil al unei societăţi aflate în subordinea primăriei Cârcea, o comună situată în apropiere de Craiova. Societate care a câștigat un contract de aproape 22 milioane de lei cu Aeroportul International Timisoara, învingând companii mari din domeniul construcțiilor.



 

Deci se poate....

 

Pe local avem exemplul Ancuței Stoenescu, pesedista care a picat exemenul pentru funcția de inspector general al ISJ Arad, dar cu ajutorul politic al stăpânului ei Fifor, ajuns ministru prin slugărnicia în fața lui Dragnea s-a autoproclamat regina (neîncoronată) a învățământului arădean.



 

Exemplele continuă ci Beni Vărcuș, din fără propulsat  director adjunct la nivel național în cadrul Poștei Române. Cum este posibil?! Simplu fără un CV adecvat, fără experiență în domeniu Vărcuș a avut nevoie doar de doi ani în care a “lustruit bocancii” lui Fifor pentru a obține plata binemeritată.



 

În concluzie dragi români, uitați de școală, uitați de promovarea examenelor, uitați de muncă și experiență pentru că toate acestea nu au niciun sens sau viitor în țara lui Dragnea!