Consiliul Județean Arad începe anul cu o investiție într-un nou sediu nou sediu destinat Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor

Data publicare: Vineri, 11 Ianuarie, 2019 Total: 1413 accesari

Consiliul Județean Arad începe anul cu o investiție într-un nou sediu nou sediu destinat Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor

Consiliul Județean Arad investește peste două milioane de lei pentru amenajarea unui nou sediu destinat Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor, situat în municipiul Arad, pe Calea Aurel Vlaicu, nr. 56 – 76.

Lucrările pentru reabilitarea și modernizarea imobilului vor începe în luna ianuarie 2019 și vizează consolidarea structurii de rezistență, înlocuirea tâmplăriei interioare și exterioare, refacerea finisajelor interioare şi exterioare, a instalaţiilor electrice, sanitare şi de curenţi slabi. Durata lucrărilor este de 12 luni.

,,Am lucrat la acest proiect de mai bine de un an, însă din cauza procedurilor birocratice greoaie proiectul începe să prindă contur abia acum. Este nevoie de un spațiu modern și adecvat pentru Direcția de Evidență a  Persoanelor, deoarece ne dorim să oferim condiții arădenilor care apelează la acest serviciu!”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.




Valoarea contractului, semnat în 28.12.2018, cu SC HANȚIG ELECTRIC SERVICE SRL, este de 2.331.660,32 lei + TVA și prevede o garanție a lucrărilor de 36 de luni.