Digi RCS&RDS crește prețurile la toate serviciile oferite. Cât te va costa abonamentul la internet și la TV ?

Data publicare: Joi, 10 Ianuarie, 2019 Total: 6670 accesari

Digi RCS&RDS crește prețurile la toate serviciile oferite. Cât te va costa abonamentul la internet și la TV ?

Taxa pe LĂCOMIE” a guvernului începe să producă efecte. După ce a doua zi consecutiv Leul atinge un nou minim istoric, de astăzi, operatorul Digi RCS&RDS anunţă măriri de tarife.

 

Operatorii telecom din România au avertizat guvernul că suprataxarea acestora va duce la tarife mai mari pentru consumatorii finali. Ei bine, se pare că acest lucru devine realitate pentru RCS&RDS. Dacă ai uitat, îți readuc aminte că guvernul PSD a introdus așa numita „taxă pe lăcomie” pentru companiile din energie, telecom și pentru bănci cre prevede plata a unei taxe de 3% pe cifra de afaceri, față de 0,4% cât este în prezent.

 

Dacă ești abonat RCS&RDS atunci vei plăti mai mult începând cu 1 martie 2019. Clienții vor fi notificați în facturile care se trimit în luna ianuarie. Dacă nu ești de acord cu noile tarife atunci poți să-ți reziliezi serviciile fără taxe, până la data de 28 februarie 2019.

Digi TV cablu analogic va costa 26 de lei, Digi TV cablu digital ajunge la 30 de lei, iar digital special va costa 31 de lei. Digi TV Satelit Popular va costa 17 lei, abonamentul baza ajunge la 25 de lei și baza special la 26 de lei.

Extra-opțiunile digi cablu și satelit vor crește și ele. Pentru canalul Film Now trebuie să dai trei lei, pentru HBO 13 lei pe lună, pentru canalele pentru adulți un leu și pentru MaxPack vei da 15 lei.

De asemenea, Digi 4K pe cablu va costa cinci lei, iar pachetul Maghiar pe satelit va costa un leu.

Lucrurile se schimbă și pe partea de internet. Cel mai ieftin abonament de internet al RCS&RDS, Fiberlink 100, va costa 28 lei. Fiberlink 300 te costă 30 lei, pentru Fiberlink 500 trebuie să dai 35 lei și pentru Fiberlink 1000 te costă 40 lei. Chiria Routerului Gigabit va costa cinci lei, iar a routerului non-gigabit va costa trei lei.

Abonamentele de telefonie mobilă cu valoare zero (asociat/share) vor trece la Optim 2 ce va costa doi euro, Digi Mobil Optim 3 va costa trei euro și Digi Mobil Optim 5 va fi cinci euro.

Digi Optim Nelimitat va costa: – cinci euro cu un abonament, patru euro cu două abonamente, 3,5 euro cu trei abonamente sau trei euro cu patru abonamente. Noile prețuri ale serviciilor Digi RCS&RDS sunt deja actualizate pe site-ul companiei.

 

Sursa: Preluare playtech.ro