Prins în timp ce sustrăgea bani dintr-un bancomat, fără a avea vreun card

Data publicare: Joi, 10 Ianuarie, 2019 Total: 1764 accesari

Prins în timp ce sustrăgea bani dintr-un bancomat, fără a avea vreun card Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Timişoara au identificat un bărbat de 28 de ani, bănuit de comiterea mai multor furturi dintr-un bancomat situat în incinta unei societăţi comerciale din orașul de pe Bega.

Din investigaţiile oamenilor legii reiese că tânărul respectiv se „servea” frecvent din bancomatul respectiv, reuşind să sustragă diverse sume în perioada septembrie – decembrie 2018. 

Mai exact, banca deţinătoare a ATM-ului a reclamat un prejudiciu total de 14.300 de lei.
Hoțul a fost prins în flagrant, în noaptea de marţi spre miercuri. El, atunci a sustras, printr-o fantă laterală, suma de 300 de lei în momentul în care un client a accesat ATM-ul, scrie renasterea.ro .


Făptaşul fost săltat de către poliţiştii care îl pândeau.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, bănuitul fiind reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de reţinere şi arestare preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş.


Poliţiştii continuă cercetările, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuitului, precum şi pentru recuperarea prejudiciului. 


sursa: renasterea.ro