Și-au văzut moartea cu ochii ! Clipe de groază pentru doi soți din Șimand

Data publicare: Miercuri, 09 Ianuarie, 2019 Total: 3701 accesari

Și-au văzut moartea cu ochii ! Clipe de groază pentru doi soți din Șimand Miercuri dimineață în jurul orei 9:00 a avut loc un accident rutier pe DN79 chiar la ieșire din localitatea Șimand, din județul Arad. 


UPDATE 18:00 : Din ultimele informații primite se pare că pasagera de pe scaunul din dreapta șoferului, din autoturismul implicat în accidentul rutier nu era soția șoferului. Martori oculari au precizat că posibil ca femeia să fi fost luată la ocazie, cu puțin timp înainte de accident. 

Știre inițială: 
Un bărbat și soția acestuia, ambii din Șimand au trecut pe lângă moarte, în dimineața zilei de miercuri, când, în urma impactului dintre autoturismul în care se aflau și un Tir au fost proiectați afară din autoturism. 

" Chiar la ieșire din Șimand, într-o curbă, conducătorul unui autoturism din Șimand nu a adaptat viteza de deplasare la carosabil acoperit cu zăpadă. A derapat, s-a sucit și a intrat pe contrasens într-un Tir, care circula regulamentar din sens opus. Întrucât nu purtau centuri de siguranță au fost proiectați în urma impactului, afară din autovehicul, atât conducătorul auto, cât și pasagera din dreapta. Au fost transportați la spital, unde în urma analizelor s-a stabilit că au suferit fracturi și rămân internați sub supraveghere medicală" a precizat pentru Ghidul Arădean, comisarul șef Borta Daniel, din cadrul Serviciului Rutier Arad. 

Potrivit unor martori cei doi soți au avut mare noroc și numai o minune a făcut ca aceștia să fie în viață. 

Traficul rutier a fost blocat mai bine de jumătate de oră. 


 


 


 


 


 


 

Sursa foto: Facebook