Nepotul preotului din Șimand a murit de GRIPA A. AFLĂ detalii interesante

Data publicare: Marti, 08 Ianuarie, 2019 Total: 13733 accesari

Nepotul preotului din Șimand a murit de GRIPA A. AFLĂ detalii interesante O veste cumplită a cutremurat întreaga comunitate din localitatrea Odvoș din județul Arad, la aflarea veștii, că DUBEȘTEAN COZMIN a murit. Tânărul de numai 33 de ani diagnosticat cu gripa de tip A a murit luni, 7 ianuarie, la Spitalul Județean din Timișoara. 

Bărbatul de 33 de ani era căsătorit și avea o familie frumoasă. Era foarte fericit. Pe data de 24 decembrie, în Ajunul Crăciunului, Cozmin era fericit, alături de soția lui, pe care o iubea nespus de mult, cu care a și făcut poză, chiar lângă brad. Cutremurător este faptul că, nimeni nu ar fi bănuit ce tragedie avea să urmeze. Chiar a doua zi, pe 25 decembrie, în prima zi de Crăciun s-a simțit foarte rău și a ajuns la UPU Arad. 

Starea lui Cozmin s-a agravat, iar pe data de 29 decembrie a fost transferat  în stare gravă la Spitalul Județean din Timișoara. Aici, pe data de 1 ianuarie 2019, medicii i-au montat un plămân artificial, însă organismul lui a cedat, iar luni, 7 ianuarie, chiar de Sfântul Ioan, Cozmin a murit. 

Din surse neoficiale am aflat că la locul de muncă al lui Cozmin, mai multe persoane au prezentat simptome ale gripei.

Soția lui, Florela, o tânără învățătoare din Arad este îngenunchiată de durere. Cozmin era nepotul preotului Dubeștean Roman din Șimand, care în aceste momente este răpus de durere, alături de familia îndoliată. 

Medicii Spitalului din Timișoara au confirmat că Dubeștean Cozmin a fost diagnosticat cu virusul gripal de tip A. 

ULTIMA POZĂ cu el- Cozmin fericit, alături de soția lui, în Ajunul Crăciunului