UPDATE: Trenul REGIO Trans a spulberat un autoturism la trecerea la nivel cu calea ferată din Zimandul Nou

Data publicare: Sambata, 05 Ianuarie, 2019 Total: 7941 accesari

UPDATE:  Trenul REGIO Trans a spulberat un autoturism la trecerea la nivel cu calea ferată din Zimandul Nou

Zimandu Nou:  Sâmbătă seara în jurul orei 16,15, a avut loc un grav accident feroviar, pe DJ791 (la iesire din Zimandu Nou spre Santana) la trecerea la nivel cu calea ferată.

 

Trenul REGIO Trans (Brad-Arad) a lovit în plin un autoturism. În urma accidentului nu au rezultat victime printre pasagerii trenului, însă a rezultat o victima constienta iesită din autoturism. La fata locului s-au deplasat Descarcerarea Grea cu 3 subofiteri, SVSU Zimandu Nou şi un echipaj SAJ Santana. Traficul feroviar este blocat, maşina afându-se pe şinele de tren.

 

La accident se deplasează și SMURD Arad.


UPDATE 18:54> Autoturismul era marca Ford, şi se pare conform martorilor că acesta nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată

UPDATE 18:59> Se pare conform martorilor că în autoturism se aflau 2 persoane, şoferul şi pasagerul din dreapta, ambele au fost scoase dintre fiarele contorsionate de către participanţii la trafic

Update 19:20>Se pare că există o singură victimă în autoturism, care este transportată de SMURD Arad la spital (acuza dureri toracice și dureri la coloana).

 

 

 

În garnitura de tren implicata în accident se aflau in jur de 60 de calători în momentul de faţă au mai rămas aproximativ 20-25 de calatori, oparte din călători au optat să se  deplaseze cu alte mijloace de transport auto (rude, cunostinte).

 

Trenul Regio Trans este încălzit, motoarele functionează iar călătorii nu sunt expusi frigului.

Autoturismul a fost degajat de pe liniile de tren și drum de către echipajul de descarcerare. Drumul este blocat în continuare până la punerea ăn mișcare a trenului.



 

 

Foto Credit: Marius Ovidiu