Centrul Municipal de Cultură Arad a lansat prima sesiune de finanțări nerambursabile pentru anul 2019

Data publicare: Vineri, 04 Ianuarie, 2019 Total: 2515 accesari

Centrul Municipal de Cultură Arad a lansat prima sesiune de finanțări nerambursabile pentru anul 2019

Centrul Municipal de Cultură Arad anunţă o nouă sesiune de finanţări nerambursabile pentru anul 2019. Pe trei direcţii se pot depune proiecte pentru a fi finaţate în prima sesiune: Cultură, Tineret și Promovarea sportului de performanță.

 

Proiectele se pot depune  până la data de 21 ianuarie, ora 17, la sediul CMC Arad, Bd. Revoluţiei, nr.97, ap.4,  selecția, verificarea eligibilității, îndeplinirea criteriilor referitoare la capacitatea tehnică și financiară și evaluarea propunerilor se vor face pe data de  22 ianuarie, urmând ca anunţarea proiectelor care au trecut de aceste probe să fie făcută pe 25 ianuarie.

 

Evcentualele contestaţii pot fi depuse în termen de două zile lucrătoare,  lista finală a primei sesiuni de proiecte nerambursabile va fi anunţată peste alte trei zile lucrătoare.

 

Sumele disponibile pe cele trei direcţii sunt:

- Cultură : 2,5 milioane lei
- Tineret : 1,5 milioane Lei
- Promovarea sportului de performanță : 14 milioane lei

 

„Criteriile şi condiţiile de acces la fondurile publice sunt cele prevăzute în Legea nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general, iar Criteriile specifice de evaluare sunt cuprinse în Documentaţia pentru elaborarea şi prezentarea propunerii de proiect, care se poate obţine de pe site-ul Centrului Municipal de Cultură Arad (www.cmcarad.ro) sau de la sediul Centrului Municipal de Cultură Arad, Bd. Revoluţiei, nr.97, ap.4.tel. 0371/501072”, anunță CMC Arad.