7 utilaje au intervenit în cursul acestei după-amiezi pentru deszăpezite în municipiu, pe centură cum dă Domnul

Data publicare: Joi, 03 Ianuarie, 2019 Total: 1127 accesari

7 utilaje au intervenit în cursul acestei după-amiezi pentru deszăpezite în municipiu, pe centură cum dă Domnul

Având în vedere căderile de zăpadă înregistrate în cursul acestei zile, operatorul responsabil cu punerea în aplicare a Programului de deszăpezire a oraşului, S.C.Salubritatea SA Deva, a intervenit în cursul acestei după-amiezi cu 7 utilaje specializate pentru împrăştiat material antiderapant. S-a acționat cu prioritate pe arterele principale, căile de acces în oraş, poduri, pieţe şi staţii.

Intervențiile vor continua pe tot parcursul nopții și se vor intensifica în cazul în care condițiile meteo se înrăutățesc. În această situație operatorul de salubritate va intra într-o nouă fază a planului de intervenţie, fiind deja pregătite alte 7 utilaje de înlăturare a zăpezii de pe carosabil. Dacă va fi nevoie numărul acestora va fi suplimentat, fiind deja încheiate contracte cu terți operatori.

În cazul în care este absolut necesar să conduceţi în următoarele ore, manifestaţi prudenţă sporită, adaptaţi permanent viteza de rulare la condiţiile de drum și  asiguraţi-vă că aveţi autoturismele echipate corespunzător, ne comunică Primăria municipiului Arad într-un comunicat de presă.


Dacă în oraş, drumarii au ieşit la muncă, pe centura Aradului, care este în ograda CNAIR, pauză totală, nici urmă de utilaj de deszăpezire pâna la ora 21:00.  












Centura Aradului la ora 21:00