INCENDIU puternic la o casă din orașul Lipova

Data publicare: Joi, 03 Ianuarie, 2019 Total: 7478 accesari

INCENDIU puternic la o casă din orașul Lipova Un incendiu puternic a izbucnit la o casă și anexele acesteia joi seara, în jurul orei 17:50 în orașul Lipova. 

UODATE ora 18:30: " Incendiul este localizat și se continuă acțiunea de lichidare. Incendiul s-a produs inițial într-o anexă în care se afla o centrală termică și s-a propagat la casă, doar la o încăpere. Casele în zona respectivă sunt compacte și s-a reușit limitarea propagării, datorită profesionalismului de care au dat dovadă, și de această dată, pompierii. 

ȘTIRE INIȚIALĂ
Un apel la 112 anunța cu disperare că le-a luat foc casa. Proprietarii, disperați, trăiesc clipe de groază în aceste momente și privesc cu mâhnire, cum agoniseala lor de-o viață le arde în câteva clipe.

Chiar în aceste momente, pompierii de la Secția de Pompieri Bârzava au intervenit cu două autospeciale de stingere și 1 SMURD, la o casă din Lipova și se luptă cu flăcările, care au cuprins o casă din orașul Lipova și ard generalizat.  

" Intervenția se desfășoară în aceste momente. Nu sunt victime, însă există pericol de propagare către vecinătăți" a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Arad Călin Domșa.