Ce coafură să porți de Revelion, în funcție de locul în care vei petrece

Data publicare: Luni, 31 Decembrie, 2018 Total: 1570 accesari

Ce coafură să porți de Revelion, în funcție de locul în care vei petrece Este foarte important ca în noaptea de Revelion să te simți comod, lejer și să nu ai niciun fel de stres, astfel încât, buna ta dispoziție să fie în momentul trecerii în Noul An. 

Este important să îți alegi coafura potrivită pentru Revelion, în funcție de locul în care se va desfășura petrecerea. 

Pentru un party dezlănțuit alături de prieteni, coafurile rebele și originale sunt ideale. De exemplu, poți purta bucle lejere sau părul întins cu placa. Dacă vei participa la o cină festivă sau la o petrecere formală, atunci coafurile clasice și elegante sunt de preferat. 

Dacă vrei să fii strălucitoare în noaptea dintre ani și să ai un look impecabil urmează sfaturile stiliștilor care îți propun trei variante de coafuri ușor de realizat, pe care le poți purta cu încredere de Revelion, în funcție de petrecerea la care participi.

Bucle glam pentru o petrecere întru restaurant sofisticat.
Acest tip de coafură se poate realiza ușor cu ajutorul unui ondulator și se asorteaza cel mai bine cu o rochie neagră din catifea. Completează look-ul cu un ruj roșu și o linie subțire de eyeliner. 

Bucle lejere pentru părul scurt, ideale dacă vrei să mergi într-un club.
Dacă vrei să petreci noaptea de Revelion în club cu prietenii este ok să porți bucle lejere. Ele se potrivesc pentru orice lungime a părului și pun în evidență culoarea.

Părul drept pentru petrecerea de la cabană.
În cazul în care de Revelion vei merge la o cabană și te vei distra cu prietenii la munte, stiliștui îți recomandă șuvițele drepte, impecabile cu un aspect neted la rădăcină.