Nimeni nu ar trebui să dea copilului așa ceva. AFLĂ un secret șocant despre biscuiți

Data publicare: Luni, 31 Decembrie, 2018 Total: 2531 accesari

Nimeni nu ar trebui să dea copilului așa ceva. AFLĂ un secret șocant despre biscuiți Biscuiții se numără printre cele mai des consumate alimente din întreaga lume de către copii.

Biscuiții dulci sau sărați reprezintă gustarea perfectă în nenumărate situații, dar știi cât de sănătoși sunt ei?

Un medic nutriționist a vorbit despre cum și cât de des trebuie să consumăm biscuiții, pentru ca aceștia să nu devină o amenințare pentru sănătatea noastră. 

Biscuitele te gândești că este un aliment sănătos, făcut din cereale, dar variantele găsite din comerț conțin mult prea multe grăsimi și cantități mari de aditivi, lucru care îi transformă în alimente nocive. Grăsimea este principalul și cel mai mare inamic din biscuiți. 

" Percepția generală este că produsul respectiv nu este gras pentru că deshidratându-l și uscându-l nu te vei "murdări" de grăsime pe mâini, însă trebuie să știi că prin acest proces se pierde doar apa, grăsimea fiind încă foarte multă" a precizat nutriționistul. 

Așadar un număr foarte mare de calorii vine din conținutul bogat în grăsimi și nu din zahăr (dacă vorbim de biscuiții dulci). Deci sunt buni, dar cu măsură. 

" V-aș sfătui să cumpărați biscuiți în cel mai mic ambalaj , acesta fiind cel mai simplu mod de a nu cădea în capcana supraconsumului. Doi biscuiți înseamnă 100 de calorii. Așadar, mare grijă !" a mai adăugat nutriționistul. 


Sursa : kanald.ro