Ajunul Anului Nou 2019. Ce trebuie să faci ca să îți meargă bine tot anul care vine

Data publicare: Luni, 31 Decembrie, 2018 Total: 1787 accesari

Ajunul Anului Nou 2019. Ce trebuie să faci ca să îți meargă bine tot anul care vine Anul Nou este privit ca fiind o nouă etapă în viața noastră, un nou început, un nou drum mai bun așa cum ne dorim cu toții. AFLĂ acum ce trebuie să faci ca să îți meargă bine tot anul 2019

Ca să ai noroc, sănătate, fericire și bani în Noul An trebuie să pui în practică mici trucuri pe care poate nu le știi, iar superstiția spune că te va ajuta să crezi cu adevărat că vei avea toate acestea și se spune, de asemenea, că este un efect placebo : crezi că le vei avea și chiar se va întâmpla.

IATĂ ce trebuie să faci: 

Alungă spiritele rele:

Se spune că spiritele rele se sperie de lumină și de zgomotele puternice. De aceea, pe vremuri, dar și acum, în unele locuri se trosnește din bici pentru a alunga Spiritele malefice din anul care vine. De asemenea, poți folosi petarde și pocnitori precum și artificiile. 

Bani în buzunar:

Bineînțeles numărătoarea inversă pentru Noul An trebuie să te prindă obligatoriu cu bani în buzunar. Astfel te vei bucura de câștiguri și bunăstare tot anul viitor. 

Mănâncă pește:

O altă superstiție spune că trebuie să mănânci pește în noaptea de Revelion ca să te poți trecura printre probleme și obstacole în noul an, precum peștele în apă. 

Fără datorii:

Nu intra în Noul An cu datorii. Încearcă să scapi de ele cât mai repede cu putință, altfel vei avea probleme cu banii tot anul. Nu este bine să împrumuți bani în prima zi din an. 

Noroc și protecție: 

Pe data de 1 ianuarie, tradiția spune că prima persoană care îți intră în casă trebuie OBLIGATORIU să fie un bărbat, ca să te bucuri de protecție și noroc în anul care tocmai a început. 

Poartă ceva nou și ceva roșu:

Tot superstiția spune că de Revelion trebuie să porți o haină nouă, care simbolizează schimbarea și prospețimea și se spune că este bine să porți și ceva roșu asupra ta, care te apără de spiritele rele și privirile malefice, exact așa cum se spune că îl apără pe bebeluș de deochi. 

Mănâncă struguri sau stafide:

Tradiția mai spune că trebuie să mănânci struguri sau stafide noaptea de Anul Nou, ca să ai mulți bani în anul care vine. 

O dorință:

Nu uita să spui și o dorință chiar la cumpăna dintre ani. Se spune că dorința pusă în noaptea dintre ani, cu siguranță se împlinește, dar, cu condiția să nu spui nimănui ce îți dorești. 

Aprinde o lumânare:

Pentru ca anul care vine să fie luminos aprinde o lumânare sau o candelă în seara de Revelion și lasă aprinsă până dimineața. 

Deschide ferestrele:

O altă superstiție spune că imediat ce ai intrat în Noul An deschide larg pentru câteva minute toate ușile și ferestrele. Astfel, spiritele rele și tot ceea ce este negativ va fi alungat din casa ta, care va fi purificată. 

Și nu uita să zâmbești să fii vesel și optimist la cumpăna dintre ani căci strategia mai spune și faptul că dispoziția în care vei intra în Noul An așa vei fi tot anul.   


ECHIPA GHIDUL ARĂDEAN VĂ UREAZĂ LA MULȚI ANI !