Pe principiul: “şi bătut şi cu banii luaţi”, Vărcuş a pierdut şi apelul în procesul de calomnie cu Falcă

Data publicare: Duminica, 30 Decembrie, 2018 Total: 2535 accesari

Pe principiul:  “şi bătut şi cu banii luaţi”, Vărcuş a pierdut şi apelul în procesul de calomnie cu Falcă

Beniamin Vârcuş, consilier municipal PSD, actualmente şi directoraş adjunct la Poşta Română, pe merit evident, a pierdut şi apelul în procesul cu edilul Aradului Gheorghe Falcă, într-un proces de calomnie.

 

Mai exact, Vărcuş l-a dat în judecată în august 2017 pe edil, în urma unor afirmaţii făcute de acesta cum că, în spatele controlelor care s-au “năpustit” a mai multor instituţii care se află în subordinea guvernului (în speţă DSV - Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și ANAF), ar sta de fapt consilierii locali municipali PSD Arad.

 

Vărcuş s-a simţit lezat de aceste afirmaţii şi l-a dat în judecată pe primar, cerând instituţiilor în cauză papirusul prin care aceştia să confirme  că au făcut aceste controale fără să fie “asmuţiţi” ca pitbulii. Acum fie vorba între noi, prin târg am auzit şi noi din gura unor angajaţi de la ambele instituţii că aceste controale la sânge la diferitele evenimente sunt comandate, însă evident că nu există hârtii în spate, ci simple comenzi telefonice, care sunt destul de tăioase şi li se cere oamenilor să-i execute atât pe organizatori cât şi pe comercianţi pentru a ieşi prost evenimentul, şi pentru ca unii comercianţi să se sperie şi să nu mai participe, tocmai pentru a servi politic apoi ca atac, însă nu vom da nume pentru că dovezi pe hârtie nu avem, şi nici nu avem cum să avem căci se face totul telefonic  sau face to face şi nu avem sistem de interceptare, deci este cam greu de dovedit, însă dacă vorbeşti cu unii comercianţi, îţi confirmă la ce aberaţii se ajunge câteodată, pentru că “trebuie”.

 

Revenind la directoraş (Vărcuş), acesta a  pierdut procesul și a fost obligat de instanță să îi plătească primarului 3000 lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Supărat nevoie mare pentru „eşece” şi probabil că şi şefii de partid au fost şi mai supăraţi pentru că s-a dus pe apa sâmbetei un subiect  bun de ieşit la atac,  a făcut apel la sentinţa Judecătoriei Arad, însă  Vărcuş reportează încă un eşec şi i se respinge apelul, însă câştigă ceva, se reduce suma de plată reprezentând cheltuieli de judecată la doar 1500 de lei.



Acum, “şi bătut şi cu banii luaţi”, Vărcuş mai are o cale la dispoziţie, adică mai poate face un recurs în termen de 30 de zile, dar s-ar putea să aibă aceeaşi soartă şi recursul, însă probabil pentru a da bine până la capăt în faţa şefilor, şi apoi să dea vina pe statul paralel, e posibil să meargă până la capăt, să încerce să-l “înfrângă” pe edil şi să-i ceară despagubirile de 1 leu pentru calomnie şi stirbirea imaginii publice. “Succesuri” moncher !



Sursă Foto: Facebook