Slujba de înmormântare a profesorului univ.dr. Aurel Ardelean va avea loc sâmbtătă

Data publicare: Miercuri, 26 Decembrie, 2018 Total: 3425 accesari

Slujba de înmormântare a profesorului univ.dr. Aurel Ardelean  va avea loc sâmbtătă Durere nemărginită printre arădeni, dar mai ales printre studenții Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, în a doua zi de Crăciun, la aflarea veștii că profesorul universitar dr. Aurel Ardelean a încetat din viață. AFLĂ când va fi depus în holul Primăriei Arad

Joi 27 decembrie, sicriul cu trupul neîsuflețit al profesorului va fi depus în holul Primăriei Arad, începând cu ora 18:00, iar la ora 20:00 va avea loc slujba de priveghi.

Foștii colegi, dar și studentii facultății și toți cei care l-au cunoscut își pot lua adio de la acesta și pot merge cu o floare la căpătâiul său în holul Primăriei Arad.


Trupul neînsuflețit al fondatorului Universității de Vest " Vasile Goldiș" din Arad va fi adus de la București, unde a fost internat ultimele două săptămâni din viața sa. El a murit pe patul de spital, fiind grav bolnav. 

Vineri, 29 decembrie, sicriul cu trupul neînsufleţit al fondatorului Universității de Vest „Vasile Goldiș” va fi depus în Campusul din „Confecții”, iar Slujba de înmormântare va avea loc sâmbtătă, de la ora 13.00, în cimitirul Pomenirea.

 

„Sicriul va fi depus în data de 27 decembrie începând cu orele 18 în Sala Ferdinand a Primăriei Arad unde la ora 20 va avea loc slujba de priveghere.
În data de 28 decembrie omagirea celui ce a fost profesorul Aurel Ardelean va avea loc în Campusul Universitar Vasile Goldis unde la ora 19 se va săvârşi slujba de priveghere.
Sâmbăta 29 decembrie de la ora 13 , tot în Campusul Universitar va avea loc slujba de înmormântare, urmată de înhumarea în cimitirul Pomenirea. 
Dumnezeu să-l odihnească intre aleşi Săi!” – este mesajul familiei de pe reţeaua de socializare Facebook.