GRAV accident rutier la Sântana. O persoană a fost găsită inconștientă

Data publicare: Miercuri, 26 Decembrie, 2018 Total: 5238 accesari

GRAV accident rutier la Sântana. O persoană a fost găsită inconștientă Un grav accident rutier a avut loc miercuri după-masa, la Sântana, în jurul orei 14:00, chiar în a doua zi de Crăciun. În urma accidentului 3 persoane au fost rănite, dintre care ,una a fost găsită inconștientă. 

UPDATE ora 17:35 : "Din primele cercetari de la fata locului s-a stabilit ca un barbat de 59 de ani, in timp ce conducea un autoturism pe strada Rozelor din Santana, ajungand la intersectia cu strada Caprioarei nu a respectat semnificatia indicatorului rutier "cedeaza trecerea" intrand in coliziune cu un autoturism condus de un barbat de 45 de ani. Eveninimentul rutier s-a soldat cu ranirea usoara a celor doi conducatori auto si a altor 4 persoane cu varste cuprinse intre 51 si 57 de ani, pasageri in cele doua autoturisme si ranirea grava a unei tinere de 31 de ani, pasager in autoturismul care se deplasa regulamentar. Ambii conducatori au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ" a precizat insp.princip. de poliție Lorena Radu, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Polițiștii continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă.

UPDATE ora 15:30 : Referitor la accidentul de la Santana este vorba despre 6 participanti la trafic (3 femei si 3 barbati), toti au suferit rani usoare si fiind transportate la UPU 5 persoane :2 femei -SMURD, un barbat SMURD Curtici ;i un barbat si o femeie cu Ambulanta, iar un barbat a refuzat transportul la UPU, a transmis Plesca George, purtator de cuvant al ISU Arad.

STIRE INITIALA
În accident au fost implicate două autoturisme, iar în urma impactului au fost rănite 3 persoane. La sosirea pompierilor, una dintre victime era inconștientă, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Arad, maiorul Pleșca George. 


La fața locului s-au deplasat un echipaj de la descarcerare și un Smurd, care a preluat victimele.














Foto: Facebook