Președintele Universității „Vasile Goldiș” din Arad, prof.univ.dr. Aurel Ardelean a încetat din viață

Data publicare: Miercuri, 26 Decembrie, 2018 Total: 4163 accesari

Președintele Universității „Vasile Goldiș” din Arad, prof.univ.dr. Aurel Ardelean a încetat din viață

Președintele Universității „Vasile Goldiș” din Arad, prof.univ.dr. Aurel Ardelean a încetat din viață la vârsta de 79 de ani.

 

În data de 9 decembrie, Aurel Ardelean a fost internat cu probleme destul de grave la la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. După investigaţii amănunţite, şi ţinând cont de starea gravă de sănătate, acesta a fost transferat de urgenţă la Bucureşti la  Institutului Clinic Fundeni.

 

Din păcate, starea de sănătate nu s-a îmbunătăţit deloc, iar în dimineaţa zilei de 26 decembrie, prof.univ.dr. Aurel Ardelean a încetat din viaţă.

 

Născut pe 4 iulie 1939, Aurel Ardelean a fost senator PRM de Arad în legislatura 2004-2008, iar actualmente ocupa funcţia de cpnsilier judeţean din partea Partidului Naţional Liberal, însă cel mai reprezentativ pentru prof.univ.dr. Aurel Ardelean, este faptul că este cel care a pus bazele Universitaţii “Vasile Goldiş” din Arad, ocupând ani de zile funcţia de rector al acestei universitaţi, iar în ărezent era Președintele acestei universității.