A 8-a ediţie a Galei Royal Steps 2018

Data publicare: Marti, 25 Decembrie, 2018 Total: 2874 accesari

A 8-a ediţie a Galei Royal Steps 2018

A 8-a ediţie a Galei Royal Steps 2018 a avut loc în 21 decembrie la Bella Foresta. Tematica galei a fost “Carnaval”,  iar copiii au dansat costumaşi şi mascaţi.

 

 

Gala Royal Steps este un spectacol cu tradiţie în cadrul şcolii, în fiecare an în preajma Craciunului, Şcoala Rozal Step organizează  un spectacol mare, în cadrul căruia danseaza toţi copiii şcolii, de la mic la mare.

 

 

Gala a fost o seară dansantă, cu dans popular românesc, dans modern şi dans sportive, toate dansurile au fost urmarite cu mare interes de către spectatorii prezenţi.

 

Totul a fost posibil datorită inimoşilor antrenori principali, Patrik si Andreea Haizar ,care de altfel au si organizat acest eveniment.




Gala a avut 3 momente cheie :

- unul în care instructoarea Ioana Sola a dansat împreună cu şotul ei,  dansul lor de nuntă,


- al doilea moment special a fost un minunat tango dansat de grupa de avansaţi


- al treilea moment, si cel mai spectaculos, care de altfel a şi încheiat seara, a fost un dans-poveste numit: “Balance”, care a avut ca temă impletirea dintre momentele grele şi cele frumoase ale vieţii,  cât şi despre felul în care ele dansează zilnic în viata noastră, iar morala este că fiecare din noi decidem ce vrem să privim. Copiii au transmis incredibil de bine această poveste, astfel că au fost spectatori care s-au emoţionat până la lacrimi.

 

La finalul galei, copiii au primit diplome şi cadouri surpriză.


 

Spectacolul a fost pregatit într-o singură lună, dat fiind faptul că până de curând, copiii Şcolii Rozal Step înca au participat la concursurile maţionale din acest sezon.


Foto: Radu Bulzan