APLICAȚIE extraordinară disponibilă în Android, care îți aduce câștiguri în bani. La bazele aplicației stau câțiva tineri arădeni

Data publicare: Luni, 24 Decembrie, 2018 Total: 2309 accesari

APLICAȚIE extraordinară disponibilă în Android, care îți aduce câștiguri în bani. La bazele aplicației stau câțiva tineri arădeni Vrei să te distrezi și să câștigi bani în același timp? Descarcă acum aplicația disponibilă în Android, care îmbină divertismentul cu oportunitatea de a obține câștiguri imediate 

Tot ce trebuie  să faci este să descarci aplicația și să începi să joci. 

" LooT Game are două moduri de joc : Play free și Play to win. În cadrul modului Play to win, jucătorul intră în cursa pentru premiile în bani puse în joc, fiind necesară doar achiziționarea unui pachet de bilete din shopul aplicației. 
 În modul Play free, utilizatorul are șansa să testeze și să se antreneze pentru concurs. Dacă joacă în modul free, îndeajuns de mult, poate obține bilete gratuite pentru concurs.



Pe parcursul jocului, în ambele moduri, pe câmpul de joc va apărea o valiză lucioasă, care are abilitatea de a transforma cârtița într-un personaj cunoscut de toată lumea" spun cei care au înființat acest joc. 

De asemenea echipa LooT Game își propune să își mărească numărul membrilor echipei, acordând șansa tinerilor studenți și nu numai de a fi remunerați în mod constant și plăcut. 

Cei interesați de această oportunitate EXTRAORDINARĂ de a câștiga bani în timp ce te distrezi pot scrie dezvoltatorilor pe office@lootgame.eu. 

Cireașa de pe tort este faptul că fiind lansat concursul, la data de 31 ianuarie 2019 va fi acordat premiul pus în joc, celui care va ocupa prima poziție a clasamentului.