Cu oiştea-n gard, sau cu maşina în staţia de tramvai pe Romanilor! Alcoolul era şi el în zonă

Data publicare: Duminica, 23 Decembrie, 2018 Total: 1955 accesari

Cu oiştea-n gard, sau cu maşina în staţia de tramvai pe Romanilor! Alcoolul era şi el în zonă

Staţia de tramvai de pe Calea Romanilor, a început să-i “încurce” tot mai mult pe unii şoferi, în special pe cei cu “ceva la bord”.

Sâmbătă noaptea, în jurul orei 02:00, un autoturism marca Audi, tocmai a escaladat grilajul staţiei de tramvai de pe Calea Romanilor (cea din dreptul Pizzeriei Mia), după ce, cu o seară înainte, un alt conducător auto, un bulgar care conducea o camionetă, a fost şi el “încurcat” de aceeaşi staţie de tramvai.

 

Dacă bulgarul probabil era obosit şi puţin neatent, conducătorul Audiului, care se deplasa pe Calea Romanilor pe sensul de mers Boul Roşu-Podul Traian, era şi el obosit, însă din cauza alcoolului, a escaladat grilajul aceleiaşi staţii de tramvai. Norocul a fost că la ora producerii accidentului, tramvaiele nu mai circulau, iar asta a făcut ca staţia să fie nepopulată, altfel se întâmpla o tragedie.



 

Evenimentul rutier a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică (22 spre 23 decembrie), în jurul orei  2.00.

“Viteazul” din Audi era un tânăr de 29 de ani, care deşi la sosirea echipajului de Poliţie Rutieră “emana” miros de alcool, acesta a refuzat testarea  cu aparatul alcooltest, în consecinţă, acesta a fost condus de către lucrătorii serviciului de Poliţie Rutieră la Spitalul Judeţean Arad, în vederea recoltării de probe biologice, care evident au reliefat prezenţa alcoolului în sânge, ca atare, şoferului i s-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.