Iustin Cionca: PSD continuă politica „noaptea, ca hoții!”

Data publicare: Duminica, 23 Decembrie, 2018 Total: 1075 accesari

Iustin Cionca: PSD continuă politica „noaptea, ca hoții!”

Președintele Consiliului Județean Arad, dl. Iustin Cionca, susține că declarațiile deputatului Dorel Căprar, referitoare la corupții din alte partide, și nu din PSD, arată cât sunt de lipsiți de rușine și de scrupule parlamentarii PSD. Cu atât mai mult cu cât ele vin tocmai în toiul discuțiilor scandaloase despre amnistia și grațierea pe care PSD vrea să le dea cu orice preț!

 

Pesediștii dau legi „noaptea, ca hoții”, pentru corupții din partidul lor. Nimeni din România, cu excepția PSD și a aliaților săi, nu a îndrăznit să scoată infractorii din pușcărie și să schimbe legile țării să scape de închisoare corupții din propriul partid.

 

„Despre ce ne povestește Dorel Căprar, când președintele PSD este condamnat la închisoare cu executare? Consilierul premierului României este condamnat la opt ani de închisoare!  Parlamentari PSD care, la rândul lor, sunt condamnați la închisoare dau legi prin care încurajează infractorii să fure. Guvernul PSD lucrează de doi ani să amnistieze și să grațieze corupții, ca Liviu Dragnea să nu ajungă la închisoare. PSD și-a pus, pentru totdeauna, ștampila de partid care favorizează infractorii. Din slugărnicie față de Liviu Dragnea și alți șefi pesediști, Guvernul și parlamentarii fac zid în jurul inculpaților din PSD, sfindând românii cinstiți. De aceea, Dorel Căprar, care nu are curajul să îl înfrunte pe Dragnea, ci îi împinge pe ziariștii care i-ar pune întrebări, este lipsit de credibilitate când vorbește despre corupții din alte partide”, a declarat Iustin Cionca.