Percheziţii în Arad şi Semlac! Au intrat peste ei şi i-au lăsat fără ţigări de contrabandă de sărbători!

Data publicare: Vineri, 21 Decembrie, 2018 Total: 1602 accesari

Percheziţii în Arad şi Semlac! Au intrat peste ei şi i-au lăsat fără ţigări de contrabandă de sărbători! Joi 20 decembrie, polițiștii arădeni au reținut trei bărbați pentru contrabandă cu țigări. 

Polițiștii arădeni sprijiniți de lucrătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Arad și de tehnicienii Serviciului Criminalistic a efectuat percheziții domiciliare în localitățile Semlac și Arad. 

Polițiștii au găsit acasă la doi bărbați de 29 și 34 de ani din Arad, 27.540 de fire de țigarete de diferite mărci, timbrate și netimbrate necorespunzător, susceptibile de a fi contrafăcute. 

La cea de-a doua percheziția făcută în localitatea Semlac, polițiștii au găsit acasă la un bărbat în vârstă de 68 de ani,  52.230 fire de țigarete de diferite mărci timbrate și netimbrate corespunzător. 

Țigările au fost indisponibilizate în vederea confiscării, iar cei trei bărbați au fost reținuți de polițiști pe bază de Ordonanță de reținere, aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. 




" Polițiștii continuă cercetările, cei în cauză urmând a fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă" a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad inspector principal de poliție, Lorena Radu.