Evenimente la Târgul de Iarnă: Gala Sportului Arădean și recitaluri cu Alexandra Ungureanu și Leo Iorga&Pacifica

Data publicare: Vineri, 21 Decembrie, 2018 Total: 1627 accesari

Evenimente la Târgul de Iarnă: Gala Sportului Arădean și recitaluri cu Alexandra Ungureanu și Leo Iorga&Pacifica

Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad vor organiza, în aer liber, Gala Sportului Arădean, eveniment care se desfășoară, în fiecare an, în preajma Sărbătorilor de Iarnă.

Organizatorii au decis ca ediția din acest an a Galei Sportului Arădean să se desfășoare, sâmbătă, 22 decembrie, de la ora 18.00, în decorul plin de farmec al Târgului de Iarnă, în parcul „Mihai Eminescu“, unde, în zona spectacolelor va avea loc premierea celor mai buni sportivi din anul 2018.

Deoarece ne aflăm în anul în care am sărbătorit Centenarul Marii Uniri sportivii vor primi diplome și medalii cu însemnele acestui eveniment.

Vor fi premiați sportivi care activează în următoarele discipline: lupte greco-romane, gimnastică aerobică, haltere, tenis de masă, atletism, fotbal, judo, înot, tir, volei pe plajă.

Vor fi acordate distincții pentru antrenorul anului, sportivul anului, pentru întreaga carieră, clubul anului, managerul anului, echipa anului.

 

Recital Alexandra Ungureanu&Band

 

Imediat după încheirea Galei Sportului Arădean, pe scena din Parcul „Mihai Eminescu“ va urca Alexandra Ungureanu care va prezenta un recital.

Primele piese ale Alexandrei Ungureanu au fost compuse de Dinu Giurgiu, Ionel Tudor, Adrian Despot, Marius Țeicu și Cornel Ilie.

Din anul 2004, Alexandra Ungureanu colaborează cu trupa Crush, iar printre piesele de succes lansate împreună se regăsesc „Hello”, „Aprinde dragostea”, „I need you more”, „Iubire de-o vara”, „Cuvinte” și „C,est la vie”.

De-a lungul carierei, Alexandra Ungureanu a mai colaborat cu Nora Denes Symphonical și cu Soundland, dar a lansat și piese solo, precum „Nopți și zile”.

În anul 2018, Alexandra Ungureanu a lansat o nouă piesă, „Bate Bate”, o super colaborare cu Marius Moga, care a strâns milioane de vizualizari pe YouTube încă din primele săptămani de la lansare.

 

Leo Iorga&Pacifica – recital de Crăciun, la Târgul de Iarnă

 

În 23 decembrie, va sosi la Arad Leo Iorga, care va avea alături formația Pacifica va cânta la Târgul de Iarnă. Spectacolul va începe la ora 18.00.

Leo Iorga&Pacifica adică: Leo Iorga, (ex: CARGO și COMPACT), împreună cu Teo Boar și Vlady Cnejevici (membrii ai trupelor Pasărea Colibri, Mircea Baniciu&Band, Mircea Rusu Band), formează împreună trupa Leo Iorga& Pacifica.

În această formulă interpretează atât hiturile rock ale anilor ’80, ’90: „Trenul pierdut”, „Mă voi întoarce”, „Să te gândești din când în când la mine”, „Singur în noapte”, „Cine ești tu oare?”, „Mi-e tare dor de tine”, „Fata din vis”, „Prea mici sunt cuvintele”, „Erată”, „O altă tăcere”, cât și hituri internaționale.