“Ajută-ne, să-i ajutăm!”, campania studenților de la specializarea Asistență Socilă continuă

Data publicare: Duminica, 09 Decembrie, 2018 Total: 2190 accesari

“Ajută-ne, să-i ajutăm!”, campania studenților de la specializarea Asistență Socilă continuă

Duminică, studenții de la specializarea Asistență Socilă au vizitat o nouă familie, de această dată o familie monoparentală, o mamă și trei copilași. O mamă destul de iresponsabilă pentru cei trei școlari, care nu uită să frecventeze școala. Trăiesc în condiții extraordinar de vitrege, în imobil locuind mai multe familii. Oarecum confuză tânăra mamă i-a întâmpinat pe studenţi, împreună cu cei trei copii în vârstă de 3, 7 și respectiv 8 ani.

Și de această dată studenții specializării Asistență socială ai Universității "Aurel Vlaicu" împreună cu coordonatorul lor Lect. Univ. Dr. Alina Breaz au reușit să aducă acestei familii monoparentale cele necesare pentru o perioadă de timp, care constau în pachete cu alimente, îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării și rechizite. Gradul de maturizare al studenților, precum și integrarea lor în atmosfera vulnerabilității acestor familii, este și acesta scopul acțiunilor noastre caritabile.

“Atât eu cât și studenții mei suntem din ce în ce mai bucuroși să vedem bucuria celor pe care îi vizităm, și în special bucuria copiilor care în ciuda faptului că au o situație materială precară frecventează școala. Pe această cale, dorim să le mulțumim tuturor celor care ne ajută, să-i ajutăm, de fiecare dată”, a declarat Lect. Univ. Dr.  Alina Breaz.