Copilașii de la Grădinița P.P. Bambi din Arad au dăruit cadouri de Moș Nicolae, copiilor sărmani

Data publicare: Joi, 06 Decembrie, 2018 Total: 2906 accesari

Copilașii de la Grădinița P.P. Bambi din Arad au dăruit cadouri de Moș Nicolae, copiilor sărmani În fiecare an, de Moș Nicolae, colectivul Grădiniței P.P. "Bambi" din Arad lansează campania "Învățăm să dăruim" și oferă cadouri copilașilor sărmani.

Și în acest an s-au donat dulciuri, alimente, jucării și haine, pentru familiile nevoiașe din Arad, iar miercuri 5 decembrie, Luca Daniel, Belc Anca, Gross Claudia și asistentul social Rodica Iancu, împreună cu educatoarea A.B. au mers să le împartă  copilașilor nevoiași din Sânnicolau Mic, Gai și Aradul Nou.
 
Copilașii care au fost vizitați de "Moș Nicolae" au fost extrem de fericiți și impresionați de cadourile primite, iar imaginile surprinse spun totul. 
 
 
Oana Pârvulescu, directorul Direcției de Asistență Socială s-a implicat în desfășurarea acestei acțiuni umanitare și ține să mulțumească pe această cale tuturor celor care au adus astăzi un "zâmbet sclipitor" pe chipul acestor suflete nevinovate. 

De asemenea, directorul unității P.P. Bambi, doamna prof.Istrate Corina ține să le mulțumească pe această cale, tuturor părinților grădiniței, că au donat aceste cadouri pentru copilașii care s-au bucurat de această surpriză, iar preșcolarii grădiniței au învățat și în acest an, să dăruiască și altor copii. 


 

 

 



Fiecare dintre noi, daca am dărui fiecărui copil nevoiaș, am reuși să aducem zâmbete pe chipul mai multor copilași.