Consiliul Județean reabilitează drumul dintre Sântana și Sintea Mică

Data publicare: Marti, 04 Decembrie, 2018 Total: 1382 accesari

Consiliul Județean reabilitează drumul dintre Sântana și Sintea Mică

Consilierii județeni au aprobat documentația necesară pentru reabilitarea drumului județean dintre Sântana și Sintea Mică. Tronsonul ce va intra în reabilitare are o lungime de 10 kilometri, iar valoarea totală estimată este de 18,831 milioane de lei (TVA inclus).

„Această lucrare se integrează în proiectul Consiliului Județean de a reabilita și moderniza peste 300 de kilometri de drum, în acest mandat. Prin reabilitarea acestui tronson, modernizăm legătura între Sântana și comuna Olari, inclusiv satul aparținător Sintea Mică, asigurăm cetățenilor un acces facil și modern, în condiții de siguranță rutieră”, a declarat Sergiu Bîlcea, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

Reabilitarea drumului dintre Sântana și Sintea Mică va reprezenta o lucrare complexă, care vizează lărgirea carosabilului acolo unde este necesar, amplasarea de acostamente, parapeți  metalici, repararea a opt podețe, amenajarea și toaletarea șanțurilor, dotarea cu indicatoare, stâlpi de ghidare și borne kilometrice și hectometrice.