Amu să vedeţi circ politic şi “spume electorale”! Botoş pe locul 4 pe lista de Europarlamentare

Data publicare: Joi, 29 Noiembrie, 2018 Total: 2352 accesari

Amu să vedeţi circ politic şi “spume electorale”! Botoş pe locul 4 pe lista de Europarlamentare

USR dupa un proces, zic ei absolut democratic, privind desemnarea candidaţilor la alegerile Europarlamentare de anul viitor, democratic denumit pentru ca cică peste 5000 de membri ai partidului au votat, adică vreo 85% din totalul membrilor USR, un procent comparat de însuşi preşedintele USR cu alegerea lui Iliescu (excelentă comparaţie în opinia noastră) au stabilit ordinea pe lista cu care se vor prezenta la alegerile de anul viitor.

 

Am urmărit şi noi cu interes primele nume din cele 15, căci, conform procentelor obţinute la ultimele alegeri de către USR, primele 3-4 locuri ar fi eligibile asta tinând cont de presupusele ultime sondaje care-i creditează cu o creştere, deşi noi avem rezerve.....

 

Aşadar, 2 nume ne-au atras atenţia din primele 4, şi anume tanti Clotilde Armand locul 2, consilier local la sectorul 1 Bucureşti, cea care a “rezolvat” toate problemele în sector şi acum visează la premărirea de la Buxelles, pe mai mulţi biştari decât la sectorul 1, şi, Vlad Botoş, preşedintele USR Arad, care   se află pe lista USR pe locul 4.

 

Locul 4 după calcule lui Botoş sigur este eligibil sau cu aportul său sigur îşi imaginează ca va fi eligibil, iar acum, ascultaţi-ne pe noi, acum să vedeţi circ şi spume politico-administrative.

 

Dacă până acum am vazut ieşiri despre tot felul de nimicuri, gen o groapa, o linie pe asfalt, şi până la soluţii salvatoare pentru CET, trafic urban, ori curat prin locuri de joacă, acum va începe adevărata pleiada de “spume civice şi administrative” precum şi un tir susţinut de critici la adresa actualului primar, Gheorghe Falcă, care se ştie că şi-a depus candidatura pentru aceleaşi alegeri Europarlamentare şi care este susţinut de preşedintele PNL, Ludovic Orban, pe un loc eligibil pe lista PNL.

 

Botoş, în opinia noastră, şi făcând noi pe mama Omida, va începe o campanie de denigrare şi de tot felul de “cestiuni” , eşenţa campaniei nu va fi programul său ci “Falcă, dumanul poporului”. Cam aşa vedem noi următoarele luni de campanie, şi, deşi am dori să ne înşelăm cumplit, tare ne este că vom avea dreptate….again……


Sursa foto: Facebook

 
I.N.