DISPERARE ! Călători blocați în tren din cauza zăpezii

Data publicare: Joi, 29 Noiembrie, 2018 Total: 1622 accesari

DISPERARE ! Călători blocați în tren din cauza zăpezii Instituția informează că traficul feroviar este întrerupt pe secţia de cale ferată 202 Simeria - Petroşani, în zona staţiei CF Gura Sada din judeţul Hunedoara, după ce locomotiva trenului Regio 2042 (care se deplasa pe relaţia Simeria - Petroşani) s-a defectat în acest loc.

Din acest motiv, două trenuri (InterRegio 347-2, pe relaţia Budapesta – Bucureşti şi InterRegio 17065, pe relaţia Timişoara - Iaşi) şi-au întrerupt deplasarea, fiind oprite în staţiile adiacente,scrie hunedoaralibera.ro .

”Trenul operatorului național CFR Călători R 2042 a anunţat o defecţiune la pantograf, defecţiune care a produs un deranjament tehnic şi la linia de contact. Patru trenuri de călători, care tranzitau segmentul feroviar Zam-Ilia, au staţionat temporar în gările Zam, Ilia şi Bătuţa, fiind reînscrise în circulaţie începând cu ora 8.30. La ora actuală se circulă în condiţii normale pe raza staţiei Gurasada. Trenurile afectate de acest eveniment feroviar şi care vor ajunge la destinaţie cu întârziere sunt: R 2042, IR 1765, IR 347 şi R 2044. În acest moment nu avem nicio linie de cale ferata inchisa, circulatia trenurilor fiind însă adaptată la condițiile meteo”, a transmis Oana Brânzan, de la CFR Infrastructură.


sursa: hunedoaralibera.ro