Atacatorul din Micalaca este căutat de polițiști

Data publicare: Luni, 19 Noiembrie, 2018 Total: 2541 accesari

Atacatorul din Micalaca este căutat de polițiști
Polițiștii arădeni sunt în alertă, după ce un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost înjunghiat duminică seara, în zona Micalaca. Atacatorul este căutat și la această oră de către polițiști.

Bărbatul de 32 de ani a fost înjunghiat duminică seara, în zona 300, în zona pasajului de trecere pe sub cale ferată din Micalaca. Deocamdată nu se cunosc cauzele care au dus la acest atac, însă atacatorul a fugit de la locul faptei înainte să ajungă polițiștii. Bărbatul înjunghiat a ajuns la spital cu mai multe plăci înjunghiate, dintre care una necesită intervenție chirurgicală. 

”În jurul orei 19:15, un bărbat de 32 de ani, din Arad, a fost înjunghiat de o persoană de sex masculin,în zona 300. Victima a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale și stabilirea gravității stării  acesteia.
Colegii de la Poliția Municipiului, Secția 2 Micălaca și Serviciul de Investigații Criminale efectuează cercetări pentru depistarea și identificarea autorului precum și pentru stabilirea stării de fapt. În acest moment se cercetează acest incident sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe” a precizat Claudia Iuga, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad. 

Foto: arhivă