Ce a făcut un tânăr din Brăila, a șocat toată România

Data publicare: Luni, 12 Noiembrie, 2018 Total: 1156 accesari

Ce a făcut un tânăr din Brăila, a șocat toată România Un tânăr vârstă de 20 de ani din Brăila a intrat cu mașina într-un grup de oameni, duminică la orele amiezii. Atacul tânărului poate fi catalogat ca fiind un atac terorist. 

Scene desprinse parcă dintr-un film au avut loc duminică la Brăila. Un tânăr s-a întâlnit la marginea orașului cu un vânzător de mașini în ideea de a cumpăra un autoturism. 

Împreună cei doi au plecat pentru a face proba autoturismului iar deodată tânărul în vârstă de 20 de ani l-a înjunghiat pe vânzătorul mașinii, i-a furat mașina și a fugit cu ea. 

În zona grădinii zoologice din Brăila tânărul a lovit doi șoferi de tir pe care i-a azvârlit câțiva metri în sus. Fără să-i pese, atacatorul și-a continuat drumul îndeptându-se spre mall.  


În fața mall-ului din Brăila atacatorul a intrat în plin în șapte oameni, dintre care și doi copii cu vârste cuprinse între 11 și 13 ani. Aceștia au fost grav răniți și au fost transportați la spital. 


Martorii care l-au văzut pe atacatorul ce gonea cu mare viteză în mulțimea de oameni au precizat faptul că acesta a intenționat să-i accidenteze, fără să încerce măcar să-i evite.  


Atacatorul avea o alcoolemie de 0,37 în aerul expirat, însă nu este exclus ca acesta să fi consumat și substanțe interzise.  


Sursa text+foto: observator.tv