INCENDIU puternic la Măderat. Depozite pline cu baloți au luat foc

Data publicare: Miercuri, 07 Noiembrie, 2018 Total: 1852 accesari

INCENDIU puternic la Măderat. Depozite pline cu baloți au luat foc
În această dimineață în jurul orei 02:15 a fost anunțat un incendiu ce a izbucnit în localitatea Măderat, județul Arad.

UPDATE : ”Cauza probabilă a incendiului "folosirea cu intenție a surselor de aprindere în vederea producerii incendiului" 
La sosirea echipajelor ardeau generalizat ambele clădiri la o distanta de aproximativ 50-60 m una de alta. Clădirile nu erau conectate la rețeaua electrică și nu au fost găsite urme de propagare a focului de la una la alta” au transmis reprezentanții ISU Arad.

La sosirea echipajelor incendiul se manifesta violent, generalizat la ambele depozite aflate la aproximativ 70m distanță unul de celalalt. Depozitele erau pline cu baloți (35 tone) unul fiind construit din lemn, fapt ce a favorizat extinderea imediata a incendiului” a precizat maiorul Pleșca George, purtător de cuvânt al ISU Arad. 

La fața locului s-au deplasat de urgență și pompieri ai SVSU Pâncota, care s-au deplasat cu 2 autospeciale și SVSU Șiria, cu o autospecială. În total au intervenit 9 pompieri militari (1 ofițer și 8 subofiteri) și 10 voluntari.

În urma incendiului a ars în totalitate unul dintre depozite și în acest moment (n.r. redactarea articolului) se acționează pentru stingerea ultimelor focare de incendiu.


”La finalul operațiunilor de intervenție se va face cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu” a mai adăugat Pleșca George, ISU Arad. 


FOTO + VIDEO: ISU ARAD