Accident pe Calea Victoriei, două maşini s-au făcut praf!

Data publicare: Joi, 01 Noiembrie, 2018 Total: 3903 accesari

Accident pe Calea Victoriei, două maşini s-au făcut praf!

Arad: Luna noiembrie începe cu un accident în care au fost implicate două autoturisme, şi din păcate, accidentul s-a soldat cu daune materiale însemnate, din fericire însă fără victime.

 

Accidentul a avut loc pe Calea Victoriei, în jurul orei 10:30, între două autoturisme marca Volkswagen, unul de culoare albastră, altul de culoare argintiu, ambele deplasându-se pe Calea victoriei însă din sensuri opuse. Autoturismul  Volkswagen de culoare albastră, se deplasa pe direcţia UTA-Piaţa Spitalui, iar la intersecţia cu strada Ioan Modovan, dorind să vireze lşa stângă să intre pe această stradă, se pare că nu s-a asigurat şi a fost lovit în plin de autoturismul Volkswagen de culoare gri care se deplasa spre UTA.

În urma impactului, autoturismul Volkswagen albastru a rămas imobilizat pe Calea Victoriei blocând parţial circulaţia, cel argintiu, fiind proiectat în afara carosabilului.

La faţa locului s-au deplasat echipaje ale SMURD şi ale Poliţiei Rutiere, din fericire, accidentul s-a soldat fără victime, ambii şoferi au scăpat fără leziuni.