Zi neagră pe DN7, o persoană grav rănită în urma unui accicent rutier. Circulația este blocată pe ambele sensuri

Data publicare: Miercuri, 31 Octombrie, 2018 Total: 1909 accesari

Zi neagră pe DN7, o persoană grav rănită în urma unui accicent rutier. Circulația este blocată pe ambele sensuri Un alt accident rutier a avut loc pe DN7 , în jurul orei 10:20 înainte de intrarea în localitatea Toc, comuna Săvârșin. Circulația este blocată pe ambele sensuri de mers. 


UPDATE 11:20 : În urma accidentului au rezultat 2 victime : șoferul în vârstă de 32 de ani, conștient predat echipajului SAJ, iar pasagerul din dreapta în vârstă de 62 de ani a fost scos din autoturism, de către echipajul de la descarcerare, din nefericire, declarat decedat.

Din primele informații se pare că două Tir-uri s-au ciocnit la intrare în localitatea Toc, comuna Săvârșin. Unul dintre ele transporta nisip, iar celălalt transporta un utilaj. 

”În urma accidentului a rezultat o victimă încarcerată (grav afectată din informațiile apelantului). Intervine 1 autospecială pentru Descarcerare de la Garda de Intervenții Bârzava, 1 SMURD de la Detașamentul Arad,1 autospecială de stingere cu apă și spumă de la Garda de Intervenție Birchiș (total 8 subofițeri) și 1 ambulanță SAJ Săvârșin” a precizat maiorul Pleșca George, ISU Arad.


Circulația este blocată în aceste momente, pe ambele sensuri.