DN7 blocat de două camioane implicate într-un accident rutier la Conop! O victimă a rămas încarcerată

Data publicare: Miercuri, 31 Octombrie, 2018 Total: 2533 accesari

DN7 blocat de două camioane implicate într-un accident rutier la Conop! O victimă a rămas încarcerată Grav accident rutier pe DN7 miercuri dimineața, în jurul orei 9:30, la ieșire din Conop spre Bârzava. O persoană a rămas încarcerată. Drum blocat pe sensul de mers Arad-Deva.

Două camioane încărcate cu piatră, s-au ciocnit violent în această dimineață, chiar la ieșirea din localitatea Conop, din județul Arad. În urma impactului deosebit de violent, o persoană a rămas încarcerată în cabină, până la sosirea echipajului de la descarcerare.

”La locul accidentului s-au deplasat de urgență pompierii de la Garda de Intervenție Bârzava, care au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare cu 3 subofițeri, cărora li s-au alăturat și 1 SMURD de la Garda de Intervenție Birchiș cu 3 subofițeri” a precizat maiorul Pleșca George, ISU Arad.

În aceste momente, DN7 este blocat pe sensul de mers Arad-Deva. 

Victima este un bărbat în vârstă de 57 de ani și a fost extras de către echipajul de la descarcerare.Medicii i-au acordat primele îngrijiri medicale, victima prezentând o plagă la picior. El a fost predat echipajului SMURD. 

FOTO ISU ARAD