GRAV accident rutier pe Eftimie Murgu! O camionetă dată peste cap de trei ori!

Data publicare: Marti, 30 Octombrie, 2018 Total: 3332 accesari

GRAV accident rutier pe Eftimie Murgu! O camionetă dată peste cap de trei ori! Un grav accident rutier a avut loc în această dimineață în jurul orei 9:15 în municipiul Arad. O camionetă s-a răsturnat , iar o persoană a fost rănită. 

În accidentul rutier care a avut loc la intersecția străzilor Oituz cu Eftimie Murgu, au fost implicate 2 mașini, un Wolkswagen Passat și o camionetă a Companiei de Apă. Din primele informații se pare că o camionetă care circula pe Eftimie Murgu pe sensul de mers spre Șaguna a fost izbită în plin de Passat-ul care nu i-a acordat prioritate. 




 

În urma impactului deosebit de violent, camioneta s-a răsturnat, după ce s-a rostogolit de mai multe ori (n.r. de 3 ori din spusele unor martori)și a ajuns direct pe trotuar cu roțile în sus. Din fericire, în acele momente nu se afla nicio persoană pe trotuar.

În camionetă se aflau 5 persoane, dintre care una este grav rănită, iar în aceste momente este transportată la spital de către un echipaj SMURD care a sosit în scurt timp la locul accidentului.

 

 



 



 

 



La fața locului a sosit și un echipaj al Biroului Rutier, care va stabili cu exactitate cum s-a petrecut evenimentul rutier și cine se face vinovat de producerea lui.