Florin Salam a spus că nu va mai cânta niciodată! Ce a urmat după bătaia de la nunta din Italia

Data publicare: Luni, 29 Octombrie, 2018 Total: 1567 accesari

Florin Salam a spus că nu va mai cânta niciodată! Ce a urmat după bătaia de la nunta din Italia În urmă cu câteva ore,Florin Salam a transmis că este în siguranţă după ce a fost bătut la nunta din Italia, unde a a fost invitat să cânte.Manelistul susţine că a fost ţinut timp de 10 ore într-o cameră de hotel şi spune că nu va mai cânta niciodată.

Surse din anturajul manelistului au precizat pentru Libertatea, că Florin Salam a reuşit să ia legătura cu prietenii săi din ţară şi le-a povestit că, după ce a fost lovit, a fost dus într-o cameră de hotel din Milano, unde a fost ţinut timp de peste 10 ore de doi bărbaţi porecliţi Berică şi Versace. „Sunt în siguranţă acum, dar asta a fost ultima cântare din viaţa mea. Nu mai cânt niciodată. Nu se merită. Eu trebuie să ajung la familia mea în viaţă. De astăzi nu mai cânt“, le-a spus Salam apropiaţilor.

Deocamdată nu se știe de la ce a pornit altercaţia, însă mulţi dintre cei prezenţi susţinând că totul ar fi început de la dedicaţii, însă în ceea ce priveşte răpirea manelistului circulă informaţii potrivit cărora, cei doi bărbaţi ar fi încercat să obţină de la manelist o sumă mare de bani în schimbul protecţiei.

Nu e prima oară însă când manelistul este implicat în astfel de altercaţii şi afirmă că nu va mai urca niciodată pe scenă. 



sursa: adevarul.ro