“Eram atât de fericiți că ne-a ieșit bine coregrafia. Urma să fie un derby extraordinar!”Peluza celor de la UTA şi-a anulat deplasarea la Timişoara în urma pierderii celor doi tineri în tragedia de la podul Micălaca

Data publicare: Vineri, 26 Octombrie, 2018 Total: 4070 accesari

“Eram atât de fericiți că ne-a ieșit bine coregrafia. Urma să fie un derby extraordinar!”Peluza celor de la UTA şi-a anulat deplasarea la Timişoara în urma pierderii celor doi tineri în tragedia de la podul Micălaca

MIHOC BOGDAN, MOISI BOGDAN, cei doi tineri care și-au pierdut viața în accidentul de joi seara la podul din Micălaca, erau componenți ai galeriei echipei fanion a Aradului. Accidentul în care au fost implicați și în care și-au pierdut viața s-a produs la scurt timp după ce aceștia tocmai plecaseră de la o repetiție a coregrafiei care urma să fie pusă în scenă la meciul cu Poli de sâmbătă.

 

Pe pagina de Facebook a Ultras Arad, ceilalţi suporteri din peluza UTA-ei ți-au exprimat șocul și tristețea veștii pierderii celor doi tineri, și anunță că nu vor mai efectua deplasarea de sâmbătă la Timișoara.

 

“Nu exista cuvinte care să poată exprima șocul și tristețea pe care o trăim. Doi dintre membrii peluzei noastre au murit în această seară într-un tragic accident petrecut după ce am terminat coregrafia pentru derby.
Suntem profund afectați de cele întâmplate și dorim să anunțăm că nu vom mai efectua deplasarea de sâmbătă.

Odihniți-vă în pace, Mihoc și Moisi! Nu vă vom uita niciodată.” Au scris Ultras Arad pe pagina de Facebook.


Pe aceeași pagină, cei de la Ultras Arad povestesc ultimele momente pe care le-au petrecut împreună cu cei doi tineri, cu puține momente înainte de producerea tragediei.


Se întunecase și se făcuse frig, dar ne-am gândit să mai stăm puțin. Nu se uscase vopseaua de pe ultimul steag. Am glumit, am râs să mai treacă timpul. Eram atât de fericiți că ne-a ieșit bine coregrafia. Urma să fie un derby extraordinar.
A mai trecut puțin și am împachetat steagurile, le-am pus în mașina și ne-am dat mâna prietenește.
"Ne vedem mâine!", asta a fost ultima vorbă pe care le-am spus-o, iar, de atunci, ei au plecat spre ceruri...

 

Dumnezeu să-i odihnească!

 

MOISI BOGDAN (1997-2018)
MIHOC BOGDAN (1994-2018)”