21 şi 24 de ani aveau cei doi tineri care au pierit în tragedia de la podul din Micălaca

Data publicare: Joi, 25 Octombrie, 2018 Total: 16418 accesari

21 şi 24 de ani aveau cei doi tineri care au pierit în tragedia de la podul din Micălaca

Au plecat prea repede şi prea brusc dintre noi, doi tineri , Bogdan Mihoc (24 ani), a cărui maşină era cea implicată în accident, şi Bogdan Moisi (21 de ani).


Citeşte şi: 
Accident GRAV pe podul de la Micălaca! 2 MORŢI şi doi răniţi!

 

Bogdan Mihoc



Moisi Bogdan


 

O zi de joi fatală pentru doi tineri care aveau toată viaţa în faţă, însă câteva secunde de neatenţie au fost suficiente pentru a se produce tragicul accident.

 

Cei doi erau fani ai echipei fanion UTA Arad, pe site-ul oficial al clubului de pe Mureş, a apărut un mesaj de rămas bun pentru cei doi tineri.


Familia roș-albă a fost lovită în această seară de vestea unui tragic accident auto în care au fost implicați patru suporteri, dintre care doi și-au pierdut viața. Au plecat dintre noi Bogdan Mihoc și Bogdan Moisi, iar ceilalți doi sunt răniți. Clubul transmite sincere condoleanțe familiilor celor doi și se roagă pentru sănătatea celorlalți. Dumnezeu să îi odihnească în pace! ”


Pe paginile personale ale celor doi tineri de pe reţeaua de socializare Facebook, au început să apară la scurt timp după momentul tragediei, mesaje de rămas bun de la prietenii acestora.


Foto: Facebook