Accident MORTAL pe podul de la Micălaca! 2 MORŢI şi doi răniţi!

Data publicare: Joi, 25 Octombrie, 2018 Total: 12162 accesari

Accident MORTAL pe podul de la Micălaca! 2 MORŢI şi doi răniţi!

ARAD: Joi seara, în jurul orei 20:15, a avut loc un accident soldat cu doi morţi şi doi răniţi pe viaductul de la Micălaca .

 

Un autoturism cu 4 peroane, care se deplasa pe direcţia spre Podgoria, şi care se pare că rula cu viteză destul de mare, ajuns în mijlocul viaductului, a intrat se pare într-o depăşire, a acroşat un alt autoturism după care a pierdut controlul volanului, a lovit parapeţii de pe marginea viaductului şi a zburat în gol peste balustrada pe care a spulberat-o oprindu-se pe linia de tramvai de la baza viaductului.




Maşina a aterizat pe plafon, aşa că accidentul s-a soldat cu două persoane decedate şi două perosnae rănite, una se pare destul de grav.



La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale S.A.J.  Arad, SMURD, echipaje ale Poliţiei Rutiere, şi un echipaj de descarcerare.


 

Una din victime a fost preluată de echipajul SMURD, iar cea de-a doua victimă a fost preluată de o ambulanţă.






Update 1: Autoturismul implicat în accident era marca BMW

Update 2 - 21.30 : În drumul său, autoturismul a rupt şi un stâlp de iluminat, viaductul fiind neiluminat la acest moment din cauza avariei la reţeaua existentă pe viaduct.

Update 3 - 23:00 : Ceilalţi doi poasageri se numesc Claudiu Teacă şi Daniel Aanei, Claudiu aflându-se în stare gravă în aceste momente fiind internat la spital, medicii luptându-se să-i salveze viaţa. Daniel Aanei, este cel de-al doilea tânăr care a scăpat ca prin minune, cu o zgârietură şi o sperietură pe măsură.