Anotimpuri la Văşioaia – proiect inedit de promovare prin fotografie a unor locuri mai puțin cunoscute din județul Arad

Data publicare: Duminica, 21 Octombrie, 2018 Total: 1791 accesari

Anotimpuri la Văşioaia – proiect inedit de promovare prin fotografie  a unor locuri mai puțin cunoscute din județul Arad

În urmă cu 10 ani, membri Asociației Foto Club Arad au început un proiect propriu finanțat de către fiecare dintre membri clubului, pentru a promova, prin fotografie,  unele locuri mai puțin cunoscute, dar inedite din județul Arad.

           

Deocamdată au revenit cu plăcere și emoție deopotrivă  în satul Văsoaia aflat la vreo 100 de kilometri de orașul Arad. Localitatea este destul de izolată cu toate că un drum asfaltat urcă până la ea. Acolo s-au reîntâlnit cu niște oameni minunați care i-au primit ca pe niște membri ai familiei. Prin portretele, casele, natura și peisajele fotografiate, merbri clubului au încercat să aducă o bucățică din sufletul satului Văsoaia pentru … orășenii din Arad !

           

Autorii fotografiilor care s-au … plimbat și au fotografiat timp de un an această zonă sunt: Mircea O. Boran, Ovidiu Filip și Călin Creștin.

           

Vernisajul expoziției de fotografie cu titlul: ”Anotimpuri la Văsoaia” a avut loc vineri, 19 octombrie 2018, ora 18, la Sala de Expoziției de la Etajul 2, pusă la dispoziție partenerul evenimentului,  Atrium Mall Arad.

Afișul a fost realizat de Aneta Filip.

           

Pe lângă cele 70 de imagini printate expuse pe perete care se au fost prezentate în premieră, la vernisaj vizitatorii au putut admira și alte imagini sub forma unui slideshow.



Foto: Radu Bulzan