Evită aceste 4 alimente care cresc riscul apariției cancerului

Data publicare: Vineri, 19 Octombrie, 2018 Total: 2428 accesari

Evită aceste 4 alimente care cresc riscul apariției cancerului Pentru menținerea sănătății întregului organism, alimentația joacă un rol foarte important. Există patru alimente pe care trebuie să le eviți ca să elimini riscul apariției cancerului. 

1. Carnea roșie. În urma unui studiu realizat de Agenția Internațională pentru Cercetare în domeniul cancerului s-a constatat că produsele obținute din carne roșie procesată determină apariția mai multor tipuri de cancer. 

2. Mâncarea la conservă. Mâncarea la conservă poate fi foarte dăunătoare dacă conține bisfenol A(BPA). Această mâncare la conservă crește riscul apariției diabetului și a diferitelor tipuri de cancer. 

3. Uleiurile parțial hidrogenate. Aceste uleiuri sunt folosite pentru că îmbunătățesc gustul și cresc durata de valabilitate a produselor, dar au un impact negativ asupra sănătății și cresc riscul apariției cancerului la sân. 


4. Fructele și legumele modificate genetic. Știm că fructele și legumele sunt foarte sănătoase, dar trebuie să avem grijă când le cumpărăm, ca acestea să nu fie modificate genetic. Nutriționiștii ne recomandă ca atunci când facem cumpărături să alegem pentru siguranța noastră, acele fructe și legume din piață de la țărani. Ca să fii sigur că alegi fructe și legume nemodificate genetic un prim pas este să le miroși. Cele care sunt natural crescute au mirosul lor puternic.