Un bărbat a murit într-un groaznic accident rutier lângă Vama Nădlac

Data publicare: Duminica, 14 Octombrie, 2018 Total: 6129 accesari

Un bărbat a murit într-un groaznic accident rutier lângă Vama Nădlac Duminică după-masă în jurul orei 15:00 un groaznic accident rutier a avut loc pe A1 în apropiere de Vama Nădlac. Din nefericire un bărbat și-a pierdut viața, iar alte două persoane au  fost încarcerate în autoturism. La fața locului intervine elicopterul SMURD. 

Accidentul rutier a avut loc la aproximativ 1 km de Vama Nădlac și s-a produs între două autoturisme marca Volkswagen, un Golf și un Sharan. 

Potrivit primelor informații de la ISU Arad, împactul dintre cele două autoturisme a fost deosebit de violent, iar șoferul autoturismului Golf care avea în jur de 60 de ani a murit, iar două persoane au fost încarcerate dintre care, una este conștientă iar cealaltă inconștientă. La fața locului a fost solicitat elicopterul SMURD care a transportat la spital o femeie.

Volkswagen-ul Sharan s-a răsturnat cu roțile în sus însă, șoferul, singur a reușit să iasă din autoturism. La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj de la Descarcerare Arad, precum și elicopterul SMURD. 

Traficul este blocat pe sensul de mers de la Vama către Arad pe ambele benzi, relatează ISU Arad. 


Foto: ISU Arad