ÎNFIORĂTOR ! Florin a murit în timp ce făcea live pe Facebook. Șoferul și o fetiță în vârstă de 6 ani au murit

Data publicare: Sambata, 13 Octombrie, 2018 Total: 10660 accesari

ÎNFIORĂTOR ! Florin a murit în timp ce făcea live pe Facebook. Șoferul și o fetiță în vârstă de 6 ani au murit O adevarată tragedie rutieră a avut loc vineri seara, pe DN59, pe drumul care leagă Timișoara de vama Stamora Moravița. Șoferul unui Audi făcea live pe Facebook în timpul accidentului rutier.

Se pare că șoferul unui autoturims Audi înmatriculat în Italia care venea dinspre Timișoara, la ieșirea din Jebel, a lovit din spate un tractor, ricoșând pe contrasens. Apoi, Audi-ul a fost lovit de un Volkswagen Passat, înmatriculat în Caraș Severin, care circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului deosebit de violent, șoferul din Audi, șoferul,un tânăr pe nume Florin Muntean din Oravița a zburat prin parbriz, fiind proiectat la câțiva metri de drum, în iarba de pe marginea drumului. Cadavrul său a fost descoperit după ce Ambulanțele și polițiștii au sosit la fața locului.

De asemenea, tragedia a fost și mai mare, când la fața locului a fost găsită decedată și o fetiță în vârstă de numai 6 ani, care se afla în Passat. Din nefericire, medicii au încercat în zadar să o resusciteze. 

Ceilalți trei pasageri din Volkswagen au fost răniți, fiind preluați de echipele medicale. Circulația a fost blocată pe ambele sensuri mai multe minute.

Potrivit primelor imagini a contului de socializare a șoferului, în momentul în care a început transmisia, Florin avea peste 160 de kilometri la oră spre 180 km/h și muzica era dată la maxim. Doar patru secunde a făcut diferența dintre viață și moarte. După acele patru secunde se aude impactul și telefonul cade pe banchetă continuând să înregistreze.

După impact se aud vocile răniților și mașinile care se opresc la locul tragediei. 

VIDEO- Sursa : Opinia Timisoarei

    















sursa :pressalert.ro