Andrei a fost găsit spânzurat în pădure în apropiere de Măltăreț

Data publicare: Joi, 11 Octombrie, 2018 Total: 2723 accesari

Andrei a fost găsit spânzurat în pădure în apropiere de Măltăreț "Îmi pare rău că nu am putut accepta viața asta..." este începutul unui strigăt de disperare al lui Andrei, un adolescent, care se simțea singur, și care a tras un semnal de alarmă pe o rețea de socializare. 

În luna iunie, pe data de 28 au fost postate aceste rânduri, semn, că el se simțea singur și poate, a încercat să atragă cumva atenția celor din jur. Atunci am postat și noi un articol cu dispariția lui. De atunci, poliția și familia l-au căutat neîncetat.

Miercuri 10 octombrie, la mai bine de 3 luni, deznodământul tragic avea să se confirme, când, o persoană a alertat autoritățile că în zona Balta Măltăreț este un cadavru aflat în putrefacție. 

Polițiștii arădeni s-au deplasat de urgență la locul indicat, unde au găsit cadavrul tânărului care s-a spânzurat cu mult timp în urmă. 

Potrivit polițiștilor, pe trupul băiatului nu existau urme de violență. 

Trupul tânărului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru a se stabili care a fost cauza decesului, precum și data la care s-a produs.