Călătorești cu avionul?Trebuie să afli asta

Data publicare: Joi, 11 Octombrie, 2018 Total: 1255 accesari

Călătorești cu avionul?Trebuie să afli asta

Începând cu 1 noiembrie, toți pasagerii vor avea dreptul să aducă la bord un bagaj de mână gratuit, cu dimensiunea de până la 40 × 30 × 20 cm, care trebuie așezat sub scaunul din fața dumneavoastră.

Pasagerii care au achiziționat WIZZ Priority vor avea permisiunea de a aduce un troller suplimentar, cu dimensiunea maximă de 55 × 40 × 23 cm.


În plus, Wizz Air implementează un nou tip de bagaj de cală cu o greutate maximă de 10 kg, pe lângă opțiunile de 20 kg și 32 kg existente.


În prezent pasagerii Wizz Air pot transporta gratuit și un bagaj de cală de 10 kilograme. 


Ryanair

 

Din 1 noiembrie, noua politică de bagaje se modifică, după cum urmează:

 

– Clienții fără prioritate pot transporta doar 1 bagaj de mână gratuit (mic), din 1 noiembrie. În prezent se poate transporta și un bagaj mai mare (cu roți) în mod gratuit. Bagajul mai mare era înregistrat la poartă și trimis la cală (gratuit). Aceasta a dus la înregistrarea la poartă a până la 120 de bagaje gratuite, fapt ce cauza întârzieri pentru cele 25 de minute de returnare a aeronavei, spun oficialii Ryan Air.

 

 

 

 

”60% dintre clienții Ryanair nu vor fi afectați de această schimbare a politicii pentru bagaje, din moment ce 30% dintre clienți deja achiziționează serviciul de Îmbarcare Prioritară și 30% deja călătoresc doar cu 1 bagaj gratuit (mic) de mână. Ryanair se așteaptă că din cei 40% de clienți rămași (fără prioritate achiziționată), afectați de această nouă politică, majoritatea fie va alege să călătorească cu Îmbarcare Prioritară sau va călători doar cu 1 bagaj gratuit (mic) de mână, respectiv alții vor achiziționa bagajul înregistrat de 10kg la preț mai mic”, spun reprezentanții Ryanair.

 


sursa: www.digi24.ro