Opel renunță la trei modele de mașini

Data publicare: Joi, 11 Octombrie, 2018 Total: 1248 accesari

Opel renunță la trei modele de mașini Trei noi modele vor lua locul altor trei vehicule de la Opel, acestea din urmă fiind eliminate complet din catalogul de produse.

Marca germană Opel, foarte căutată în România, se află în plin proces de aplicare a planului denumit PACE! Conform acestuia, în 2019 şi 2020 vor fi lansate opt noi modele şi facelifturi. Anul viitor va ajunge mai întâi pe piaţă o nouă generaţie a modelului Corsa, urmată de succesorul LCV-ului Vivaro. Noi variante şi echipări ale modelului Combo vor apărea şi ele în catalogul cu produse.

Un an mai târziu, în 2020, va fi înlocuit şi SUV-ul Mokka X. La finalul aceluiaşi an, Opel va avea în portofoliu patru modele electrificate. Iar ofensiva în domeniul electrificării va continua astfel încât, în 2024, fiecare model Opel să aibă cel puţin o variantă electrică sau hibridă.
 

Din nefericire, odată cu aceste planuri, oficialii germani au anunţat şi renunţarea la trei modele. Micile Adam şi Karl, dar şi frumoasa decapotabilă Cascada nu vor mai avea succesori după finalul lui 2019 când vor ieşi de pe piaţă. 


sursa:  www.capital.ro