Dacă e toamnă, atunci este Circuitul Cramelor la Arad

Data publicare: Joi, 11 Octombrie, 2018 Total: 1062 accesari

Dacă e toamnă, atunci este Circuitul Cramelor la Arad

Consiliul Județean Arad continuă promovarea Podgoriei Aradului și în această toamnă, începând cu 20 octombrie, prin reluarea unui proiect ambițios: Circuitul Cramelor. Programul, prin care se dorește punerea în valoare a cramelor și a producătorilor de vin, este dedicat atât arădenilor, cât și celor din afara județului.

„Am gândit acest program, prin care producătorii de vin își prezintă cramele și oferă vinuri la degustat, din dorința de a pune în valoare zonele viticole, producătorii de vin și sortimentele speciale de vinuri realizate în cramele din Podgorie! Succesul de care s-a bucurat acest proiect anul trecut, ne-a motivat să îl reluăm și în acest an, odată cu recoltarea strugurilor, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Circuitul reîncepe cu o degustare la Casa Vinului Brici din Mâsca, în Podgoria Miniș – Măderat, în data de 20 octombrie. Prețul pachetului este de 54 lei/persoană și include transport dus – întors cu autobuz de la Compania de Transport Public (24 lei) și meniul (30 lei). În cadrul deplasării, se va vizita Muzeul Emil Montia de la Șiria.



Următoarea deplasare va fi la Crama Familiei Rab din Ghioroc, în 27 octombrie. Prețul pachetului este de 72 lei/persoană și include transport dus - întors cu autobuz de la Compania de Transport Public Arad (22 lei) și meniul (50 lei). În cadrul acestui eveniment se va vizita Muzeul Viei și Vinului de la Miniș.



Pe lângă degustarea de vin propriu-zisă, turiștii au incluse în meniu un prânz și alte băuturi din struguri.

Plecarea va avea loc la ora 10.00 din fața Consiliului Județean Arad, iar întoarcerea la Arad este programată la ora 15.00.

Rezervările se pot face la numărul de telefon 0728.116.412, de luni până vineri, între orele 9.30 – 16.30.