Pescuit la feeder- „Cupa Pescuitarad 2018„

Data publicare: Marti, 09 Octombrie, 2018 Total: 3721 accesari

Pescuit la feeder- „Cupa Pescuitarad 2018„

Dupa 3 manşe de pescuit organizate pe apa Mureşului la plaja Pauliş, apoi la Cicir, iar duminică la Arad, a fost definitivat clasamentul actualei ediţii. Impătimiţii pescuitului au încercat prin diverse metode să păcălească cât mai mulţi peşti să intre în juvelnicul personal dar şi-au făcut timp şi pentru activităţi civice de ecologizare a zonelor în care au organizat manşele de pescuit.

Am consemnat câteva aprecieri ale unor concurenţi redutabili la nivel naţional şi internaţional - Adi Petrisor organizator : „Am venit să ne terminăm treaba începută dumnică. Pentru copii Mara Brola, Daria şi Laurentiu Karman pot spune că a fost o altfel de şcoala de “toamnă”, mituiţi cu o pizza, chiar au pus mâna şi ne-au ajutat să strângem peste 40 de saci de peturi.
  

Vreau să vă spun că peturile strânse sunt vechi de ani de zile, iar acum pista de la Cicir de pe raul Mures este curata !

Mulţumesc concurenţilor de duminică şi multe mulţumiri oamenilor cu suflet de azi care ne-au ajutat .

  
Magazinul ”Fir Intins Arad” şi echipa Pescuit Arad transmite tuturor pescarilor să păstreze curaţenia la locul de pescuit !!!”

   
Korda Sorin-Campionul editiei 2018 a declarat;  „Astazi am reușit să câștig pentru a doua oară unul dintre cele mai frumoase, dar şi dificile concursuri din tara noastră.  Este vorba despre turneul Pescuitarad.ro, care se desfășoară pe durata a trei manşe pe râul Mureș. Pe scurt: 40 de pescari, trei piste diferite, un singur obiectiv “go for gold”. Mulţumesc tuturor participanților, dar şi ajutoarelor noastre din acest an „


Brola Cosmin-vicecamionul editiei 2018 – „A fost una din cele mai frumoase ediţii din toate punctele de vedere. Nu am reuşit să-l inving pe colegul şi prietenul meu Korda, care a pescuit impecabil 3 manşe. Azi, pe locaţia din oraş de la „Scama”, am terminat pe locul 1 învingându-l pe Korda cu câteva zeci de grame, însă nu a fost suficient.”

 
Clasamentul editiei Pescuitarad 2018 după disputarea manşelor de la Pauliş, Cicir si Arad:

  
1. Sorin Korda Iovescu - loc 1
2. Cosmin Brola – loc 2
3. Ciuca Sergiu -  loc 3
4. Marius Bodea loc - 4
5. Vuculescu Bogdan - 5


A consemnat Viorel Muscă